Hiány

2009.03.17. 20:12

Csomó minden hiányzik. Pl. az is, hogy este nyugodtan leüljek, és írjak vmit ide. De ez van, nem megy a business magától, tenni kell érte. Nem fogok nyavajogni, nyugi. Csak furcsábba látom a dolgokat. Letisztultak. Teljesen.

Ahogy az emeberki kapcsolatok is. Látom, hogy ki mit akar tőlem. Sokkal jobban észreveszem, mint eddig, de sokkal kevesebb türelmem is van hozzájuk. Nemhiába, nem vicces napi 10 órában kedvesnek lenni, de megtanít arra, hogy miként viszonyulj az emberekhez. Nem is kell kihasznáni őket, megteszik ezt ők saját maguk. Csak annyi dolgod van, hogy rásegíted őket erre az útra. Mert tiszta hülyék, én mondom neked. Képesek többet fizetni vmiért, mint amennyibe az valójában kerül, és ha 100 forinttal kevesbebért adod, akkor már előterjesztenek angol lovagi fokozatra.

Nah persze azért ez a kisebbség. A többséget nem kell bemutatnom. Sír-rí, hogy így szar, úgy szar az egész, aztán közben fél füllel lehet hallani, hogy kisebb összegekről beszél a telefonban, amikből nagy valószínűséggel bevétel is lesz. De közben persze olyan arccal mondja, hogy nem megy a bolt, hogy jobban tudnád sajnálni, mint egy vak, árva, mozgásképtelen kisgyereket.

Igazi hiénák ezek mind, pedig még csak 1 autókereskedővel találkoztam, a taxisokkal meg alapból nem bizniszelek. Na de mindegy is, megyek, mert még le kell adminisztrálni a mai sikertelenséget is. Mert még egy dolog hiányzik, de nagyon. A pénz. De már nem sokáig.

A bejegyzés trackback címe:

https://sumare.blog.hu/api/trackback/id/tr201008358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása