Gyerekek

2011.02.10. 15:25

 

Fura ez a világ. Annyi kellett, hogy megnézzem a boston.com-om a pakisztáni képeket. Nyugi, semmi megrázó nincs benne. Nincsenek leszakadt végtagok, meg bombanyomok. A legtöbben csak néhány kisgyerek. Koszban. De náluk ezen nem annyira lepődöm meg.
 
Azon sem, hogy leharcolt amerikai játékokkal játszanak. Valahol csodálatosan lefestik ezek a képek is a társadalmunkat, de ez most kevésbé érdekelt. Sokszor elmesélt dolog ez már.
 
A tekintetek. Annyira ártatlanok. Ahogy a szemük fehérje elkülönül a koszos és amúgy is barna bőrüktől. Abban a kontrasztban van valami. Valami nyomasztó, de mégis szerethető dolog. És valahol ilyenkor fáj. Igen, iszonyatosan fáj, hogy én már tudom, hogy milyen világban fognak felnőni.
 
Csak ennyi. Amúgy nem szeretem a gyerekeket. Majd igyekszem nem gondolni rájuk.

 

Szerző: szu.csi

2 komment

Címkék: pakisztán

A bejegyzés trackback címe:

https://sumare.blog.hu/api/trackback/id/tr622651776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gonoszkiralylany 2011.02.11. 01:44:07

ez a sorozat engem is nagyon megrázott... csak nem tudtam volna ilyen jól megfogalmazni, hogy miért :) köszi.

czanga · http://lyrik.blog.hu/ 2011.02.15. 17:03:48

Sok hasonló képsorozatot lehet látni, a világ minden tájáról. Ami viszont szintén sok esetben ott ül a gyerekek szemében, az a felhőtlen boldogság. Ez is erősen elgondolkodtató.
süti beállítások módosítása