Elér. Megoszt. Újratervez.

2011.02.26. 00:39

Nincsenek célok. Amik voltak, azok már feledésbe merültek egy ideje. A legtöbbről meg kiderült, hogy nem is a sajátjaid. Könnyebb volt átvenni egy párat a környezetedből, meg a társadalom is beléd sulykolt jó néhányat.
 
Ami van helyettük, és te életnek nevezed, az meg elég könnyen leképezhető. Munka. Vagy az sem. Internet. És akkor itt vége is. Néha valami sport. De csak ha kapható vagy rá. Meg a szórakozás. Aminek mintha sosem lenne vége. Csak amikor egyedül mész haza módosult tudattal, és tudod, hogy semmi sem vár otthon. Akkor van valahol vége. Illetve kezdődik újra. Alvászavar. Tv? Régóta nem érdekel már. Szóval? Mindannyian tudjuk. Web. Újra.
 
Ne hinném, hogy ez generációs probléma. Sokkal inkább társadalmi. Meg országos. Persze, ha nem tetszik, el lehet menni. Hogy onnan még jobban szidd ezt az egész nemzeti.pannon-valaminek csúfolt, valójában multikulturális szemétdombot, mert neked „odakint” milyen jó. Ha olyan jó lenne, nem az itthon ragadtakkal beszélgetnél minden este. Hanem lenne életed. Ami itthon se volt. De nem zavar, amíg könnyebb észt osztani, csak azt felejted el, hogy aki nem itt él, az nem ítél. P.M. szójáték.
 
Ahogy a másik is. Megosztás. Neked mit jelent?
 
Tudod még egyáltalán, hogy mi az eredeti jelentése?
 
Motivációt keresel, közben rossz szalmaszálakba kapaszkodsz. De hát mit tegyél? Ezeket éred el könnyebben, így kihasználni is könnyebb. Mocskos egy dolog, de hát érvényesülni kell. Mindenkinek azon a területen, ahol tud. Vagy ahol kompenzál.
 
Akárhányszor végiggondolod, mintha nem lenne értelme. Nem csak a mondatoknak. Ennek az egésznek. Kilátástalan. De menni kell előre. Újabb könnyen elérhető cél tűnt fel a láthatáron.

Szerző: szu.csi

Szólj hozzá!

Címkék: élet

A bejegyzés trackback címe:

https://sumare.blog.hu/api/trackback/id/tr262691287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása