Nincs mondanivaló. Néha olyan, mintha be kellene zárni ezt az egészet. Az internetet.

Régen talán azt mondták, hogy túl sok információt dob egyszerre. Nos, ezt mára kicsit megváltozott. Nem akarok, és nem is tisztem az internet bemutatójként tetszelegni, de pár hasznos tanácsot azért adnék a használatra. Igazából azért, mert meguntam, hogy itt a nagy felszabadulásban (=nyáriszünet, stb., ennek következtében: idióták, idióták everywhere) mindneki nagyon okos, és szétkommentel mindent ész nélkül.

Olvass. Alapvető igazság itt is, hogy ez minden alapja. Persze könnyebb képeket meg videókat nézegetni, viszont ha így gondolod, akkor maradj is meg ennél, nincs neked szükséged többre.

Ha mégis: Tanulj.

Majd ezekután: írj. Ha még mindig úgy érzed, hogy mondanál valamit.

Én elhiszem, hogy kell a jelenlét mindnekinek, meg a valahova tartozás érzése is jól esik, de csak azért csinálni egy blogot, egy twittert, vagy egy tumblrt, hogy elmondhasd, hogy mennyire eleged van a világból.... talán nem a legjobb gondolat.

Sokan, velem együtt arra használják az inetrenetet, amire való. Információszerzésre, munkára, és az utóbbi években személyes kapcsolattartásra. Most belemehetnék, hogy ez így mennyire jó-mennyire nem jó, meg hogy a gyerekek már inkább a számítógépük előtt ülnek, és nem a tereken játszanak, de nem teszem. Lehetne akár egy külön poszt is, de megírták ezt már épp elegen, olvasd el azokat.

Igenigen, belehúztam én is a magánéletemet ebbe a csodálatos szörnyetegbe, kezdve pár éve az MSN, WIW, mozgok/sanc.hu site-okkal, most meg épp gtalk, blog-közösség, facebook és tumblr van, de a folyamat ugyanaz maradt. 

Nem mondom egy szóval sem, hogy ez a helyes út, de ha nincsenek még igazi barátaid, talán nem a neten kellene először keresned őket. Igen, vannak itt is pozitvumok, de a veszélyek, és a csalódás esélye sokkal nagyobb.

Még minidg nincs mondanivaló. Néha olyan, mintha be kellene zárni ezt az egészet. Legalábbis korlátozni, hogy ki mit használhat belőle.

A bejegyzés trackback címe:

https://sumare.blog.hu/api/trackback/id/tr242951280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása